HOME
ℜ Другите за Нея


Ало-мания с 5 дубльори


"Добри познати"

Слушайте Златна Костова!

Всеки делничен ден от 12:00 по радио Нова Европа, на 89.1 мегахерца.

Просто не можеш да не я обичаш! Тя е жива, магнетична, взривна, енергична, емоционална, мъдра, дълбока, проницателна, светла, позитивна, нежна, лирична, перфектна!

Нейните гости са нестандартни, талантливи, на всякаква възраст, занимават се с най-различни неша, но общото е, че са пъстри и оптимистични и внасят цвят в живота на другите!

Да познаваш Златна е приключение, вечно изпълнено с изненади! И дори понякога да забрави, че имате среща, запленена от някой поет, след това ти се реваншира тройно!

Златна плаче, Златна се смее, Златна мълчи и очите й стават широки като на дете, което не може да повярва, че най-сетне е Коледа. Изобщо, тези очи, те сякаш имат свой собствен живот... когато се вгледаш в тях, можеш да видиш филмите, фразите, звуците, синестезията на екрана на ретината... и те побиват тръпки от това толкова интензивно усещане за живост. Златна е като наркотик. Опияняваща, омайваща, изостряща сетивата, трябва само да й се дадеш. Тя е самата изначална енергия, толкова искрена във всичко, толкова неподправена, толкова лека и съшевременно толкова земна. Всичко по нея е изпипано до съвършенство, всичко е съчетано с вкус, малко екстравагантно, закачливо. Златна те кара да се събудиш и те хваща в настоящето като в клопка, от която няма спасение, поне докато си с нея и я наблюдаваш... а какво по-хубаво от това...

Бояна Петкова, 2006


Добре дошли в уебсайта на Златна Костова. Харесай Златна във Facebook  харесай!
  © 2018 Златна Костова